Data publicării:
Ciorbă dobrogeană. Reţetă pas cu pas
Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
Ciorba dobrogeană este delicioasă şi foarte uşor de făcut. Orice gospodină trebuie să ştie să o gătească. Vă prezentăm reţeta pas cu pas.
Ingrediente
Carne de pasare de curte
1 ceapă
2 morcovi
pastirnac
țelină
1 ardei
3 roșii
1 ou ptr tăiței
1litru borș
1legatură leuștean
Vezi şi Cea mai bună reţetă de gogoşi. Cum să-ţi iasă pufoase şi gustoase
Mod de preparare
Se spală carnea de pasare și se pune la fiert. Când dă în fiert se spumuieste, după care se pune zarzavatul tăiat cubulete mici. Când observaţi că s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.
Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul.
VEZI ŞI Cum să faci cele mai bune clătite. Secretul ştiut doar de unii bucătari
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
ciorba dobrogeana
reteta ciorba dobrogeana
retete
trucuri gospodine