Data publicării:

Ciorba de primăvară care va echilibra sănătos meniul de Paști. Trebuie să o încerci!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Rețete
Rețete

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a gătit o delicioasă ciorbă de primăvară.

Ingrediente

2-3 legături de ștevie

1 legătură de leurdă

2-3 legături de lobodă

2 legături de ceapă verde

1 salată verde

250-300 gr de spanac

2-3 linguri bulion de casă

2-3 linguri de ulei

2-3 ouă

sare

piper

1 legătură de leuștean verde

zeamă de lămâie


Mod de preparare

Ceapa verde se toacă, se călește în ulei de măsline, apoi se adaugă bulionul. Se lasă să fiarbă câteva minute, se adaugă, pe rând, toate verdețurile tocate franjuri și se completează cu apă fierbinte.

Se lasă ciorba să fiarbă maxim 30 de minute și se potrivește gustul cu sare, potrivit a1.ro. Ulterior, se sparg câteva ouă, se amestecă cu puțină zeamă și se toarnă în ciorbă. 

La final, se adaugă leuștean verde, tocat, și se potrivește gustul cu zeamă de lămâie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel