Ciorba de acasă. Secretul știut de puține gospodine
Ciorba nu lipsește de pe masa românilor. Puțini sunt însă cei care țin cont de anumite trucuri când e vorba de acest preparat.
Prima apă în care au fost fierte legumele trebuie aruncată. Adaugă sare în apa în care fierb legumele. Dacă pui sarea la final, în farfurie, ciorba nu va avea același gust.
De asemenea, trebuie să ai grijă și cât timp fierbi legumele. Se vor pierde proprietățile nutritive dacă sunt fierte excesiv.
Pentru o ciorbă savuroasă este bine să adaugi ingredientele pe rând. Ordinea este următoarea: carnea, apoi legumele tari, urmate de legumele moi, notează divahair.ro. Dacă vrei ca ciorba să fie sănătoasă și plină de vitamine, rezumă-te la ingrediente naturale.
VEZI ȘI: Șansă pentru o ZODIE la final de septembrie. Ceilalți vor fi uimiți
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- Pensionarii primesc pensiile înainte de Paști. Adrian Negrescu: Nu mai ajung în capcana IFN-urilor
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- NASA a plasat pe orbită o pânză solară de 80 m². La ce experiment va fi folosită