Ciorbă acră ca la mama acasă! Porţie zdravănă de nutrienţi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ciorbă
Ciorbă
Printre cele mai cunoscute variante de ciorbă se numără cea acră.

Ingrediente ciorbă acră

500 g de carne de porc 

2 cepe 

o legătură de pătrunjel 

100 ml de bulion  

un ardei 

un litru de zeamă de varză 

o legătură de leuștean 

3 litri de apă 

condimente 

Mod de preparare ciorbă acră

 

Taie carnea bucățele. După ce le pui la fiert, se va face o spumă pe care o îndepărtezi cu o spumieră. După poți să adaugi condimentele (sare și piper), după gust. Lasă carnea la fiert aproximativ o oră.

Cât timp fierbe carnea, taie legumele și, după o oră, adaugă-le la zeama cu carne, apoi mai lasă ciorba să fiarbă câteva zeci de minute. Ulterior, notează divahair.ro, adaugă zeama de varză. Mai lasă ciorba zece minute, apoi adaugă verdeața mărunțită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel