Ciorbă acră ca la mama acasă. E cea mai bună rețetă!
Printre cele mai îndrăgite variante de ciorbă se numără și cea acră. Află în rândurile de mai jos o rețetă care îți va garanta titlul de cea mai bună gospodină.
Ciorbă acră, ingrediente
500 g de carne de porc
2 cepe
o legătură de pătrunjel
100 ml bulion
un ardei
un litru de zeamă de varză
o legătură de leuștean
3 litri de apă
condimente după gust.
Ciorbă acră, mod preparare
Taie carnea bucățele, apoi pune-o la fiert. Va face o spumă pe care va trebui să o îndepărtezi cu o spumieră. După poți să adaugi și condimentele după gust. Lasă carnea le fiert aproximativ o oră.
Cât timp fierbe carnea, taie legumele și, după o oră, adaugă-le la zeama cu carne, apoi mai lasă ciorba să fiarbă câteva zeci de minute. Dacă o lași mai mult, va deveni mai concentrată, notează divahair.ro. Spre final, adaugă zeama de varză și mai lasă ciorba zece minute, apoi adaugă verdeața mărunțită.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News