Cionca (PSD), despre Bolojan: E profesorul de marketing din politică!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ilie Bolojan, la inaugurarea unui pasaj din municipiul Oradea
Ilie Bolojan, la inaugurarea unui pasaj din municipiul Oradea
Prim-vicepreședintele PSD Timiș, Adrian Cionca, a vorbit despre marketingul din spatele liderilor de dreapta din România.

„Știți cine este profesorul de marketing din politica românească, din punctul meu de vedere? Nimeni altul decât Ilie Bolojan, e top pe marketing. Omul acesta știe să se vândă atât de bine încât marketingul puternic din jurul lui a acoperit tot felul de neajunsuri pe care la are fosta administrație Bolojan”, a transmis politicianul la DC NEWS.

„Ce se întâmplă? Oamenii spun: «Ca Bolojan eficientizăm, tăiem, dăm afară oameni, curățenie!». Sunt 100% de acord că aparatul administrativ local, județean, central și așa mai departe este supraponderal din punct de vedere al numărului de angajat”, a mai spus Cionca. Acesta a adăugat că este inadmisibil că a trebui să vină pandemia pentru a renunța la birocrație în țara noastră.

Realizările lui Bolojan precum centrul Oradei și centura ocolitoare sunt doar marketing?

Jurnalistul Val Vâlcu a adus în vorbă realizările lui Bolojan din Oradea despre care se vorbește tot timpul. „Eu am o întrebare pentru dumneavoastră. Credeți că un oraș stă doar într-un centru renovat și într-o centură? Întreb, poate nu mă pricep eu”, a răspuns Adrian Cionca.

„Vă readuc aminte, este vorba despre puterea marketingului. Cum a ajuns Fritz primar (n.r. al Timișoarei), un om care până la 34 de ani nu a muncit niciunde? A fost doar ONG-ist. Ce răspundere este când mergi la o fundație ca voluntar? (...) N-are studii, că dacă ar fi avut ne-ar fi arătat diplomele, n-are domiciliu în Timișoara. Mai mult decât atât, este etalonul că orice se poate cu marketing”, a mai spus politicianul

„I-a dat afară pe cei 33 de angajați, instanța i-a adus înapoi. E un aparat pe care l-ai surpaaglomerat cu încă 33 de șefi, șefuleți și șefuți. Despre asta vorbim, de aceea e România unde e. Avem oameni care nu știu, nu înțeleg, dar ajung în anumite funcții cheie”, a conchis el.

PSD este gata de demiterea lui Fritz

„PSD e pregătit, la nivelul Timişoarei, inclusiv să ne apucăm să strângem semnături pentru demiterea domnului primar, că e prea mult. Ar fi nevoie de 70 şi ceva de mii de semnături, nu  foarte mult. Oamenii, atunci când l-au votat, mai mult decât votul pro-Fritz şi marketingul lui, a fost vot anti-Robu. Cred că astăzi Timişoara nu ar mai greşi încă o dată punând un băiat foarte frumos, cu o strategie de marketing impecabilă, să ajungă primar", a declarat Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, la DC News. VEZI RESTUL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel