Cionca (PSD), despre Drulă: Mare surpriză la Transporturi. Când pariezi, altfel vezi jocul
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cătălin Drulă / Foto gov.ro
Cătălin Drulă / Foto gov.ro
Adrian Cionca, prim-vicepreşedinte PSD Timiş, a criticat activitatea lui Cătălin Drulă la Ministerul Transporturilor. 

"Avem o mare surpriză la Ministerul Transporturilor, unde ar fi fost posibile cheltuieli cu lucruri concrete pentru această ţară: execuţia bugetară lasă de dorit. Ce înseamnă asta? Că domnul ministru ori  nu şi-a făcut treaba, ori nu ştie cum trebuie făcută şi uite că avem trista veste că sunt bani necheltuiţi la rectificarea bugetară.

Ştiţi ce se întâmplă? Era o reclamă, mai demult, la o firmă de pariuri, şi arăta că era o lovitură liberă în ultimul minut al meciului. Iar cel care pariase pe echipa care avea lovitura liberă şi acesta îşi imagina că poarta e lată cât terenul, iar în mintea lui jucătorul respectiv dădea gol. Şi spunea reclama ‘când pariezi, vezi altfel meciul’. Ce se întâmplă pentru oamenii care au ajuns astăzi la guvernare? Când pariază, cum e cazul lor acum, au ajus efectiv la guvernare şi nu ştiu ce au de făcut.

 Eu cred că un om care ar fi avut experienţă în viaţa reală, nu în ONG-uri, nu în studii peste studii… ştiţi că Victor Ponta, atunci când era premier, a avut o fată ministru de Finanţe, Petrescu o cheamă şi care cred că era tobă de carte. Însă nu a putut să facă faţă pentru că viaţa reală nu înseamnă doar să fii foarte bine pregătit, ci trebuie să fii şi antrenat. La nivel teoretic, multă lume ştie", a declarat Adrian Cionca la DC News.

VIDEO: 

Ce a declarat Adrian Cionca despre situaţia economică a ţării sub guvernarea PNL - USR PLUS

Adrian Cionca, prim-vicepreşedinte PSD Timiş, om de afaceri specialist în zona imobiliarelor şi construcţiilor a fost întrebat de către Val Vâlcu, la DC News, cum se vede situaţia actuală a ţării, mai ales din perspectiva în care Florin Cîţu a spus despre oamenii de afaceri că ei sunt ‘adevăraţii eroi’ care au făcut ca economia României ‘să aibă o revenire în V’ după pandemie.

“Mi-aş fi dorit să spună altcineva despre mine că sunt ‘erou’, nu neapărat domnul prim-ministru. Situaţia se vede tulbure, din cauză că avem un guvern care nu este interesat deloc de soarta economiei reale, dincolo de cea scriptică, cu creştere istorică şi toată nebunia. Pur şi simplu am avut povestea cu ajutorul în timpul pandemiei pentru societăţile comerciale, care nu s-a concretizat de fapt, pentru că atunci când s-a pus în aplicare nu mai erau bani, când erau bani nu era formularul, pica site-ul şi aşa mai departe. Am avut a doua etapă în care ne doream, ca şi investitori pe piaţa autohtonă, ca Guvernul să vină cu măsuri concrete. (...) Economia nu se măsoară în 'să fie bine, să nu fie rău', ca să citez dintr-un clasic în viaţă, ci se măsoară în cifre”, a spus Adrian Cionca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel