Urmărește emisiunea live
Cioloș, salariu secret de 8.300 de euro. Reacție din PSD: Cinic și total lipsit de scrupule
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, critică măsurile ”aberante” și ”bolșevice” ale guvernului tehnocrat. 

”Declaraţia prim-ministrului tehnocrat cu privire la salariul secret de 8.300 de euro, pe care îl încasează lunar de la Comisia Europeană, m-a făcut şi pe mine, asemeni multor milioane de români, să înţeleg un lucru: Cioloş e pur şi simplu cinic şi total lipsit de scrupule”, a afirmat Codrin Ștefănescu, potrivit unui comunicat de presă remis DCNews.

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat: ”Cu alte cuvinte, în timp ce te opui majorării cu 15% a salariilor cadrelor medicale şi profesorilor, în timp ce încurajezi măsurile aberante şi absolut bolşevice ale Fiscului – obligarea chiar şi a bunicilor să încaseze chirie de la propriii nepoţi, în timp ce refuzi cu obstinaţie anularea a 102 taxe care împovărează cetăţenii ţării pe care tu o reprezinţi, încasezi de la Bruxelles, în secret, aproape 400 de milioane de lei vechi, pe lună. La care se adaugă, evident, şi salariul de premier. Adică, domnul Cioloş este plătit gras ca să saboteze, de la cel mai înalt nivel, tot ceea ce înseamnă bine pentru români. Aştept cu mare interes reacţia PNL-PDL şi a doamnei Alina Gorghiu referitoare la acest subiect”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel