Ciolacu va merge la Mânăstirea Văratec de Sfânta Maria. Pelerinaj înainte de decizia candidaturii. Bogdan Chirieac: În momente dificile e bine să-l cauți pe Dumnezeu
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video orthodoxianewsagency
Captură de ecran / Foto: Video orthodoxianewsagency
Bogdan Chirieac a comentat decizia lui Marcel Ciolacu de a merge la Mânăstirea Văratec de Sfânta Maria, înainte de a anunță o posibilă candidatură pentru Cotroceni.

Marcel Ciolacu caută susținere divină pentru a lua o decizie în privința candidaturii la prezidențiale. Liderul PSD merge la mânăstire înaintea marelui anunț, care este așteptat săptămâna viitoare. Potrivit unor surse, acesta va merge la Văratec de Sfânta Maria alături de mai mulți colegi din conducerea partidului.

Nu același lucru îl vor face și cei din PNL. Liberalii au decis deja că Nicolae Ciucă este candidatul pentru alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut în mai multe forme, de mai multe ori, fie prin declarații sau prin anunțarea cărții “Un ostaș în slujba țării”. Ambele partide ar trebui să aibă forurile statutare, evenimente în care să-și anunțe candidaturile. Social-democrații, de pildă, săptămâna viitoare vor avea un congres pe data de 24 august. La acest congres ar trebui să fie anunțul oficial pentru prezidențiale. Evident, surse din PSD spun că Marcel Ciolacu va fi candidatul pentru aceste alegeri și că nu mai există loc de interpretări privind varianta unui independent sau a unui alt candidat. Totuși, premierul pare să caute în continuare inspirație divină pentru a se decide dacă va accepta poziția de candidat pentru Cotroceni.

Totodată, în contextul în care ne apropiem de alegeri, iar societatea românească este șocată de cazul de la Spitalul Sfântul Pantelimon, cei doi lideri ai coaliției de guvernare sunt din ce în ce mai direcți în atacuri.

Marcel Ciolacu i-a recomandat lui Nicolae Ciucă "să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale"

Marcel Ciolacu i-a recomandat lui Nicolae Ciucă "să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale".

"România are nevoie de lideri coerenţi şi, mai ales, consecvenţi! Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi şi disperaţi, nu al bărbaţilor de stat, de la care lumea aşteaptă soluţii la problemele lor. Să te prăbuşeşti aşa, după ce ai bătut marşul 'stabilităţii' la înviorare, la prânz şi seara, este destul de trist. Şi ipocrit! Domenii vitale precum sănătatea şi educaţia nu se tratează precum o ciorbă de burtă, ci cu foarte multă seriozitate şi atenţie, sub toate aspectele", a scris Ciolacu, pe Facebook. Vezi tot articolul aici!

"Eu cred că e un lucru foarte bun"

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, într-o intervenție la Antena 3 CNN, decizia lui Marcel Ciolacu de a merge la Mânăstirea Văratec de Sfânta Maria.

"Eu cred că e un lucru foarte bun. În momente dificile e bine să-l cauți pe Dumnezeu. Chiar e bine să-l mai cauți și pe Dumnezeu. Poate că lucrurile nu merg cum trebuie în România, în ciuda oportunităților uriașe pe care le are țara noastră. Niciodată în istorie nu a avut atât de multe oportunități. Fiindcă mulți dintre noi au cam pierdut credința, și suntem mult prea ancorați în realitățile din jurul nostru, fără să ne mai gândim la spiritualitate, eu zic că a avut o idee bună. Să-i dea Dumnezeu gândul cel bun, ca să spunem așa. Mă bucur că și alți membri PSD merg acolo. În momente grele, nu grele în sensul cum a avut România în anii ‘90, sau în 2008-2009, dar în momente în care națiunea noastră trebuie să facă un salt înainte, e bine să te mai lumineze Dumnezeu, să știți. Această fisură uriașă între performanțele extraordinare ale mediului privat și starea de putreziciune a instituțiilor publice orbește și conduce statul. Ar fi bine să le dea Dumnezeu un gând bun vis a vis de această problemă", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel