Data publicării:

Ciolacu, șofer pentru Ciutacu în pragul alegerilor. Soluții pentru fluidizarea traficului în Capitală / video viral

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Romania TV
Foto: Romania TV
Premierul Marcel Ciolacu l-a plimbat pe jurnalistul Victor Ciutacu prin București.

Vineri seara, în pragul alegerilor locale și europarlamentare, jurnalistul Victor Ciutacu a fost invitat de premierul Marcel Ciolacu la o plimbare cu mașina prin București, cu plecare de la sediul PSD.

Soluţia pentru fluidizarea traficului rutier în Bucureşti o reprezintă extinderea metroului şi, totodată, organizarea eficientă a transportului de suprafaţă în comun după modelul Berlinului, a declarat, vineri, prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, potrivit Agerpres.

„Soluţia este metroul extins şi organizarea sistemului de transport în comun. Berlinul ... foarte puţini berlinezi folosesc maşinile. Oameni, directori se urcă în transportul public, e cel mai bun sistem în Berlin. Se fac pasarele, pasaje, lărgeşti... Sunt lucruri, până la urmă, normale, dar metroul ... Spre Pipera, până când nu se lungeşte metroul, acolo sunt multinaţionalele, acolo sunt clădirile de birouri“, a explicat Ciolacu.

Prim-ministrul a susţinut că nu a folosit niciodată SPP atunci când s-a deplasat prin Bucureşti.

„Mi-e ruşine.Totuşi, îmi fac timpul în aşa fel încât să le acopăr pe toate, asta e. Nu neglijez o activitate pentru stat în trafic, le calibrez în funcţie de activitatea pe care o am“, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel