Ciolacu sare în apărarea lui Cîrstoiu: De mult timp nu am mai văzut un asemenea jihad împotriva unui candidat / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Premierul Marcel Ciolacu i-a luat apărarea, vineri, la Suceava, medicului Cătălin CÎrstoiu, împotriva căruia spune că s-a pornit un adevărat „jihad“.

Premierul Marcel Ciolacu a susținut, vineri, la Suceava, o conferință de presă în cadrul căreia a susținut că nu a mai văzut un astfel de „jihad“ împotriva unui candidat.

„De mult timp nu am mai văzut un jihad aşa pe un candidat. Îmi aduce aminte de alţi candidaţi, mai ales pentru funcţia de preşedinte. Ce se întâmplă acum, chiar cu unul dintre acei candidaţi am vorbit azi dimineaţă la telefon şi am şi spus că nu am mai văzut…

Încă eu nu am aflat cu ce a greşit doctorul Cătălin Cîrstoiu, în afară de faptul că este candidatul alianţei PSD-PNL. Eu, ce am aflat întotdeauna despre Cătălin Cîrstoiu este că e un medic de excepţie, soţia dânsului, la fel, un medic de excepţie. Ce ştiu din cifre şi pe urmă m-am deplasat şi personal la Spitalul Universitar, este că este managerul care a atras cele mai multe fonduri europene.

Sunt ferm convins – nici nu am intrat în campanie, suntem în pre-campanie – că în viitoarea perioadă domnul Cătălin Cîrstoiu va şti să dea şi explicaţii, şi argumente. E normal, nefiind obişnuit cu politica, câteodată să răspunzi. Eu l-am încurajat şi personal, şi public, şi-l încurajez în continuare să rămână Cătălin Cîrstoiu, natural, cum este el“, a precizat, la Suceava, premierul Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI        -         Se retrage Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru București? Bogdan Chirieac: La ce nu s-a gândit coaliția când l-a propus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel