Data publicării:

Ciolacu, reacție după ce Iohannis l-a primit pe Burduja: De 10 ani chiar nu l-ați prins?

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin
În urmă cu puțin timp, candidatul PNL la Primăria Generală a Bucureștiului, Sebastian Burduja, a efectuat o vizită la președintele României, Klaus Iohannis. 

La insistențele jurnaliștilor, premierul României, Marcel Ciolacu, a exprimat câteva păreri cu privire la vizita făcută de Burduja președintelui României.

Nu știu știrile și fiecare candidat face ce dorește”, a declarat premierul, menționând faptul că nu este de acord cu implicarea funcției de președinte al României în politicile interne.

După ce i s-a pus în vedere presupusa activitate politică a șefului de stat, Marcel Ciolacu a transmis:

„De ce nu i-ați spus președintelui României că s-a implicat? De 10 ani chiar nu l-ați prins că de 10 ani s-a implicat în politică?”, a zis Ciolacu.

Vizita candidatului PNL la Primăria Capitalei a fost surprinsă de presă, care a publicat imagini cu mașina lui Sebastian Burduja în curtea Palatului Cotroceni, atât la venire, cât și la plecare.

Sunt multe voci care sunt de părere că această vizită ar putea avea repercusiuni asupra alegerilor locale, cu precădere asupra candidaturii lui Sebastian Burduja la Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel