Ciolacu, pronostic pentru meciul FCSB – LASK LINZ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa: Marcel Ciolacu, Facebook
Sursa: Marcel Ciolacu, Facebook
Premierul Marcel Ciolacu a dat pronosticul pentru meciul serii.

"Bună seara! Am venit cu gânduri de victorie. (N.r., Despre cealaltă echipă, "austriecii":) au avut o părere care n-a coincis cu a noastră, dar sunt convins că anul acesta se va schimba.

2-0 e pronosticul (...).

(N.r., Despre echipa României:) Sper să fie bine așezați pe teren. Eu sper să câștige", a spus Marcel Ciolacu.

"Forza, roș-albaștrii", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

***

Stadionul din Ghencea va fi, în curând, scena unui meci deosebit de important pentru FCSB, care va întâlni echipa austriacă LASK Linz în returul calificărilor pentru Europa League. După ce prima confruntare s-a încheiat cu un rezultat egal, 1-1, „Roș-Albaștrii” au șanse considerabile să avanseze în faza principală a competiției europene.

Într-un moment de maximă intensitate, echipele de start au fost anunțate, iar FCSB va aborda meciul cu o formulă în care Mihai Lixandru va face pereche cu Siyabonga Ngezana în centrul apărării. De asemenea, Baba Alhassan va fi inclus pe teren pentru a întări mijlocul. Antrenorul Elias Charalambous va conta pe Târnovanu în poartă, în timp ce apărarea va fi completată de Crețu, Lixandru, Ngezana și Radunovic. Mijlocul va fi format din Șut și Alhassan, în timp ce Băluță, Olaru și Miculescu vor oferi suportul ofensiv pentru Tănase, liderul echipei în atac.

Pe banca de rezerve, FCSB dispune de opțiuni variate, inclusiv Vlad Chiricheș, care, deși a fost în dizgrația lui Gigi Becali, ar putea contribui dacă va fi nevoie. Totuși, Chiricheș a acuzat recent probleme medicale, ceea ce l-a exclus parțial din calculele antrenorului. De asemenea, David Kiki este o opțiune luată în considerare, dar decizia finală s-a orientat spre Lixandru pentru acest meci crucial.

De cealaltă parte, LASK Linz, antrenată de Thomas Darazs, va intra în teren cu Siebenhandl în poartă și o apărare formată din Bello, Stijkovic, Ziereis și Bogarde. Talovierov va fi responsabil cu organizarea jocului la mijloc, în timp ce Berisha, Taoui, Horvath și Usor vor sprijini atacul condus de Ljubcic.

Cotele pentru meci indică un avantaj al echipei-gazdă, FCSB având o cotă de 1.55 pentru calificare, comparativ cu 2.30 pentru LASK. În cazul unei victorii în 90 de minute, FCSB are o cotă medie de 2.10, în timp ce LASK este cotată la 3.40. Un rezultat de egalitate după 90 de minute, care ar duce la prelungiri, este cotat la 3.30.

Într-o declarație recentă, Risto Radunovic, fundașul muntenegrean al FCSB-ului, a exprimat încrederea sa în echipa sa, subliniind importanța acestui meci pentru viitorul echipei. „Este un moment dificil pentru noi, dar trebuie să arătăm unitate și determinare. LASK este o echipă tehnică și bine pregătită, dar suntem pregătiți să facem față provocării. Vrem să ne calificăm în Europa League și să facem mândri suporterii noștri”, a declarat Radunovic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel