România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 22 oct, 13:18
Ciolacu nu renunță și îi trimite un nou mesaj lui Iohannis
Parlament FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu i-a transmis un nou mesaj preşedintelui Klaus Iohannis. 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, îi trasmite un mesaj lui Klaus Iohannis în contextul recordului privind cazurile de infectare cu noul coronavirus. 

"Îmi menţin punctul de vedere că nu politicienii, nici chiar preşedintele şi în ultimul rând primul ministru nu sunt cei îndreptăţiţi să spună acum dacă este bine sau nu să avem alegeri pe 6 decembrie. Eu fac în continuare un apel la preşedintele României să încerce măcar să devină preşedintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent.

Cifrele de astăzi ne dovedesc că direcţia şi măsurile de prevenire, cele urgente care trebuie luate ca acest trend ascendent să fie oprit nu sunt cele corecte. În continuare, consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedintele României, până la urmă, renunţă la a mai fi şi preşedintele PNL", a declarat Marcel Ciolacu. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro