Data actualizării:
Data publicării:

Ciolacu, mesaj pentru contabilii care protestează în Piața Victoriei: Nu putem ceda. Am ajuns primii la evaziune fiscală!

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Malina Norocea
Foto: Inquam Photos / Malina Norocea
Marcel Ciolacu a susținut o declarație de presă în care a abordat problema protestelor de astăzi ale contabililor.

"Cu toții ne dorim reforme. Când le implementăm, nu mai sunt bune. ANAF-ul are nevoie de digitalizare după 30 de ani.

De 30 de ani, promitem acest lucru, avem cea mai mare evaziune fiscală din Europa, avem cel mai mare TVA, iar când implementăm digitalizarea, avem probleme.

Cu adevărat, trebuie să vedem, pe timpul implementării, să nu creăm mai multe probleme companiilor decât să facem digitalizare. Și eu am văzut că domnul ministru a avut aceste întâlniri mereu, dar nu putem ceda pentru a o mia oară.

De 30 de ani, tot timpul cedăm și am ajuns primii la evaziune fiscală din Europa. Eu nu îmi asum acest lucru", a declarat premierul.

Despre manifestațiile de pe Valea Oltului a declarat, cităm: "Nu sunt proteste. Se creează un disconfort. Acum am văzut niște imagini că au căzut niște stânci.

Adică, totuși, viața este prioritară, ca și în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viață este primul drept pe care îl avem. Iar statul român, spre acest lucru, împreună cu domnul Grindeanu, analizăm chiar poate parte din lucrări să se facă pe timpul nopții.

Dar ele trebuiesc făcute. Era evident că se va crea un disconfort. Categoric. Dar și acel drum... Nu putem risca viața șoferilor, să pice stânci peste ei", a încheiat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel