Ciolacu, mesaj clar. Criterii FERME pentru listele de la parlamentare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat deciziile de ultimă oră luate în cadrul partidului.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă își asumă un anumit scor pentru alegerile Parlamentare. 

”Ca și data trecută o să avem discuți cu fiecare organizație care își asumă un anumit scor. Eu în funcție de cum și-au asumat organizațiile scorul politic o să vin și eu și o să îmi asum. Ați văzut că nu am o problemă cu asumatul. Cu adevărat nu merg să pierd. Vă zic cu certitudine că ne vom organiza să fim primul partid din România, în continuare, ca și la locale”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Un proiect prin care alegerile parlamentare ar fi amânate până la data de 14 martie 2021 a fost depus la Senat, scrie Mediafax. Alegerile parlamentare desfășurate la termen ar trebui să aibă loc în data de 6 decembrie 2020.

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, spunea vineri că un eventual proiect de amânare a alegerilor parlamentare ar trebui discutat în procedură de urgență, pentru că nu mai e timp, campania urmând să înceapă în luna noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel