Data actualizării:
Data publicării:

Ciolacu, întrebat despre remanierea lui Boloș: Sunt foarte interesat de viitorul nume / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, la Bruxelles, despre remanierea ministrului Marcel Boloș.

Joi, la Bruxelles, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o după întâlnirea cu Ursula von der Leyen, premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliștii români despre eventuala remaniere a lui Marcel Boloș de la Ministerul Finanțelor.

„Domnule premier, în interiorul partidului Național Liberal se discută despre retragerea susținerii pentru ministrul Marcel Boloș. Dumneavoastră, în calitate de premier, vedeți oportună schimbarea ministrului Finanțelor?“, a întrebat o jurnalistă.

„E un guvern de coaliție. Eu nu am auzit aceste discuții și nu am avut astfel de discuții cu domnul Nicolae Ciucă. Dacă dânșii decid acest lucru, asta este.

Sunt însă foarte interesat de viitorul nume, cum de altfel și președintele României va fi interesat de viitorul nume al ministrului Finanțelor, deoarece e membru al CSAT-ului“, a spus Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI             -              PNL face scut în jurul gafelor lui Boloș și anunță măsuri economice. PSD spune că niciuna dintre acestea nu va ajunge în Guvern

„Dar ați accepta să vi se schimbe ministrul Finanțelor cu câteva luni înainte de finalul mandatului?“, a insistat jurnalista.

„Oricine poate fi schimbat, Cu toții suntem trecători în orice funcție. Dar știți mai multe detalii, de ce vor să-l schimbe, sau?!“, a mai zis, nedumerit, Marcel Ciolacu.

„Păi spuneți-ne dumneavoastră...“, a completat jurnalista.

„Păi eu nu știu, că nu sunt din interiorul PNL-ului“, a mai spus Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI                -              Ciolacu: Propunerea mea pentru funcția de comisar european este Victor Negrescu

Premierul Marcel Ciolacu se află la Bruxelles, unde s-a întâlnit preşedinta CE, Ursula von der Leyen. Printre temele de discuţii cu aceasta s-au regăsit stadiul implementării PNRR şi portofoliul României în viitoarea Comisie Europeană.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel