Ciolacu, după „PRĂBUȘIREA” nivelului de trai: PSD are 28 de măsuri de SPRIJIN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a luat la rost guvernul PNL pentru promisiunile făcute și realitatea din teren.

„Nu au fost în stare să pună România în topurile Uniunii Europene cu vreun plan de salvare a economiei sau de absorbție de fonduri europene - nu există nici acum așa ceva! În schimb, au reușit cu prețurile. A doua cea mai mare creștere din UE la bunuri alimentare – o #majorare de 6,7%!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Nivelul de trai s-a prăbușit

„În doar 7 luni, au prăbușit #niveluldetrai al românilor! Toate prostiile lor, toată hoția lor, toată debandada din economie este decontată #exclusiv de români și de firmele românești! Dacă adăugăm la asta șomajul galopant, împrumuturile fără precedent, deficitul bugetar uriaș și investițiile străine care fug din România avem tabloul complet al guvernării: PNL = faliment”, a continuat liderul PSD.

PSD are 28 de măsuri de sprijin

„Trebuie să ne unim și să oprim aceste petarde economice să mai ia decizii pentru români! PSD are un program de relansare economică cu 28 de măsuri care reprezintă un sprijin direct, real, coerent și consistent pentru a stopa prăbușirea. Nu vom ezita să îl punem în practică! #PNLegalFALIMENT #GuvernulVID”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel