Ciolacu, despre stadiul negocierilor: Mai avem să închidem Finanţele, proiecţia bugetului şi domeniul Justiţie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că mai sunt negocieri cu PNL şi UDMR pe programul de guvernare la capitolele Finanţe, proiecţia bugetului pe anul viitor şi Justiţie. 

El şi-a exprimat speranţa ca, în cursul zilei de marţi, să fie finalizat programul de guvernare. 'Mai avem să închidem Ministerul de Finanţe şi proiecţia bugetului pe anul viitor şi domeniul Justiţie unde lăsăm specialiştii să vină cu propuneri', a spus Ciolacu, la sediul central al PSD. Acesta a adăugat că, după ce va fi finalizat programul de guvernare, vor începe negocierile politice.

Momentan, PSD nu a făcut o nominalizare pentru prim-ministru

Întrebat dacă i s-a propus de către partenerii de negociere să preia funcţia de premier, Ciolacu a răspuns: 'Nu. Nu am avut această discuţie. (...) Vom vedea ce o să rezulte din negocierile politice, după ce terminăm programul de guvernare o să avem negocierile politice. (...) Momentan, PSD nu a făcut o nominalizare pentru prim-ministru, dar sunt ferm convins că va face acest lucru'. 

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi 'optimizat' în cazul în care se va constitui coaliţia de guvernare PSD - PNL - UDMR

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi 'optimizat' în cazul în care se va constitui coaliţia de guvernare PSD - PNL - UDMR.

Întrebat dacă va fi prevăzută în viitorul program de guvernare o renegociere a PNRR, Marcel Ciolacu a răspuns: 'O să optimizăm Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Mai mult ca sigur, dacă se va constitui această coaliţie de guvernare, vom avea o deplasare la Bruxelles să discutăm punctual'.

Social-democratul a adăugat că europarlamentarii PSD şi PNL discută deja cu reprezentanţii Uniunii Europene cu privire la optimizarea PNRR.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

VEZI ȘI: Primarul Comunei Adamclisi, Dorina Șerbănescu, a murit. 'În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres'

Alte 22 de site-uri şi magazine, sancţionate de ANPC pentru probleme de Black Friday 2021 - LISTA

Bulai: „PMP, curtat de multe structuri”. Are un atu foarte important

Culisele negocierii PSD- PNL. Ce l-a supărat pe Rareș Bogdan. Intervenție în direct: Linie roșie, linie roșie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel