Ciolacu, declaraţii înainte de Congresul PSD: Aseară, mi-a venit mai greu somnul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Marcel Ciolacu a făcut primele declarații înainte de Congresul PSD.

"Este un eveniment special al PSD, chiar dacă congresul nu mai este în modul clasic, fizic. Este 90% online, dar cu respectarea legilor şi a statutului. Normal că, aseară, mi-a venit mai greu somnul şi am citit editorialul maestrului Cristoiu şi avea perfectă dreptate în tot ceea ce a scris. Încă o dată, PSD arată că are capacitatea de a se adapta noului şi de a fi deschizător de drumuri şi sunt ferm convins că şi restul forţelor politice nu au altă alternativă nici anul acesta, nici anul viitor de a ţine congrese decât în această formă şi ne bucurăm că, iarăşi, PSD va fi un etalon de organizare a unui congres online. Avem nevoie de o conducere validată, aleasă de către colegii mei, înainte de două examene electorale importante: alegerile locale şi generale", a declarat Marcel Ciolacu.

Vezi și: PSD își alege președintele. Dîncu: Este congresul ultimei şanse

"Este un moment de răspântie în viaţa politică"

Cât despre faptul că acesta ar fi "congresul ultimei şanse", după cum a afirmat Vasile Dîncu, Ciolacu a mai spus: "Sunt ferm convins că este un moment de răspântie în viaţa politică atâta internă a partidului, cât şi la toată scena politică românească".

"Congresul de astăzi va arăta tuturor că #PSD este un partid care privește spre #viitor! Un partid cu oameni integri, competenți profesional și cu experiență în administrație. Un partid mereu alături de oameni! Așa să îmi ajute Dumnezeu!", a mai scris social-democratul, ulterior, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel