Ciolacu dă procentul probabilității de a candida la prezidențiale 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Marcel Ciolacu a spus dacă va candida la alegerile prezidențiale.

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a fost întrebat de jurnalistul Robert Turcescu, în cadrul emisiunii Sub semnul întrebării, de la B1TV, dacă va candida la alegerile prezidențiale:

„În acest moment nu e o astfel de decizie. Am închis total discuția că președintele partidului e de drept candidat. Nu-mi cereți în acest moment să vă spun da sau nu. Eu nu m-aș înfige, nu aș accepta să candidez. Prima provocare pe care o am ar fi cea de prim-ministru. Pe urmă, mai vedem. 99,99% nu cred că voi candida la funcția de președinte al României.

Partidul Social Democrat a luat anumite decizii greșite. Dacă nu le-ar fi luat, ar fi câștigat. Deciziile nu au fost cele corecte sau cele așteptate ca să poți rea o platformă pentru ca un om de stânga să câștige această funcție. Atunci, trebuie schimbat ceva. Colegii din partid vor decide!“, a spus Ciolacu.

Ce spune Marcel Ciolacu despre o eventuală susținere pentru Mircea Geoană

Robert Turcescu a insistat cu o întrebare cu privire la susținerea lui Mircea Geoană de către PSD:

„Este un potențial candidat. Momentan îmi este foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD, dar nu exclud acest lucru și nu eu decid. Până acum decidea o mână mic, liderii partidului. Acum nu mai decid ei, ci decide teritoriul, fiecare primar, viceprimar“, a spus, la B1, Marcel Ciolacu.

Ciolacu spune că nu-l uită pe Iohannis: Îl iert pentru că sunt creștin

„Poate suntem și noi de vină, noi, politicienii, noi toți, deși nu avem aceeași vină“, a spus Marcel Ciolacu, făcând referire la aderarea României la Schengen.

Președintele Partidului Social Democrat a continuat: „Poate această coaliție de stânga și de dreapta să aducă țara într-o direcție de normalitate și de respect constituțional, fiecare să-și vadă de atribuțiile pe care i le conferă Constituția. Să nu credeți că eu o să uit vreodată, că nu-i vorba de iertare, pentru că suntem creștini, însă nu o să uit vreodată implicarea președintelui României în campaniile electorale sau implicarea către un anumit partid politic (...)“, a punctat Ciolacu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel