Ciolacu ar putea câștiga alegerile prezidențiale cu 100%. Există precedentul Marcel după „Puie Monta”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
„După șase milioane de «Puie Monta» este cazul să fii smerit o perioadă destul de lungă” , spunea Victor Ponta în urmă cu mai mulți ani, după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

Este bună și smerenia, dar nu în toate cazurile. Smerenia n-ar trebui să se aplice pentru Marcel, motiv pentru care Marcel ar trebui să lase modestia și să intre în cursa pentru prezidențiale. Există un semn bun - pentru el - care arată că ar putea câștiga alegerile prezidențiale.

Dacă „Puie Monta” a dus la pierderea alegerilor de către Victor Ponta, ne gândim că Marcel ar putea fi un succes. Dovadă că a fost deja un succes! „Muia Marcel” poate fi un atu pentru alegerile prezidențiale. Cum care Muia? Muia Marcel, primarul comunei Chevereșu Mare.

Muia Marcel de la PSD a câștigat cu 100% alegerile într-o comună din Timiș, în Chevereșu Mare. Nu este un banc, ci așa îl cheamă pe om. Acum nu spunem că Marcel cel mare ar putea câștiga și el cu 100% alegerile prezidențiale, dar avem acest precedent deloc de neglijat.

Nici Vasile Laba nu stă rău. Candidatul PSD a câștigat și el al șaselea mandat la Bistrița Bârgăului, cu 60% din voturi!

Dacă plăcuța suedeză „Puie Monta” a fost un eșec pentru Victor Ponta, Marcel Muia a fost un succes. 100%. Poate fi semn bun și pentru marele Marcel. N-o rămâne la 100%... O mai scădea puțin până în septembrie... dar poate fi un atu pentru prezidențiale.

Până la urmă... puterea este la popor și poporul a ales: Muia e cel mai bun. Cel puțin în Chevereșu Mare. E adevărat și că nu a avut concurent... A candidat singur, Laba fiind ocupat să candideze în Bistrița Bârgăului. Deși te-ai fi așteptat ca domnul Laba să candideze singur... Nu domnul Muia. Dar nu ne mai pierdem în detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel