CExN PSD. Ciolacu: Nu o să votez niciodată...
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a reafirmat în Comitetul Executiv Naţional al PSD că nu va vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid. 

"O dispută între doi colegi în interiorul partidului, în interiorul grupului, nu mai ţin minte ce mi s-a reproşat", a declarat Marcel Ciolacu, întrebat de presa prezentă la Parlament dacă în cadrul CExN al PSD a existat o "dispută" între el şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan. Fiind întrebat dacă i s-a reproşat că "este cu preşedintele Iohannis şi nu joacă cu partidul", liderul PSD Buzău a replicat: "Nu, vă pot spune că nu mi s-a reproşat acest lucru". 

"Nu am vorbit despre preşedintele Iohannis, de ce tot insistaţi când nu am avut această... Cred că vi s-a spus greşit, cred că domnul Oprişan are un pic de invidie pe judeţul Buzău că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului şi i-am promis că în continuare va avea acelaşi scor, mult mai mare decât al dânsului", a spus Ciolacu. Referitor la "posibilitatea de a vota cu Opoziţia", liderul PSD Buzău a susţinut: "Nu e prima oară când spun, am spus şi astăzi că, sub nicio formă, eu nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel