Ciolacu a confundat o sală polivalentă cu o casă mortuară / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a încurcat în discursul ținut la recepția sălii polivalente din Bistrița, spunând că a venit la „inaugurarea unei case mortuare”. 

„Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții, la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la Bistrița.

Citește și...

Marcel Ciolacu, întrebat de remaniere: Sunt ferm convins că nu va ţine nimeni secretă discuția

Amintim că Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vorbit, vineri, din nou despre remaniere.

„Această coaliţie funcţionează şi încercăm cu toţii să funcţioneze normal. Eu am spus foarte clar că atributul evaluării miniştrilor este, în primul rând, al primului ministru. Eu sunt doar co-preşedinte al coaliţiei. A fost o evaluare a miniştrilor acum o lună şi ceva, premierul nu a venit cu nicio propunere în interiorul coaliţiei legat de remaniere. Când va fi cazul unei remanieri, după ce această discuţie va porni în primul rând de la primul ministru, sunt ferm convins că nu o ţine nimeni secretă. Dar ce am spus foarte clar şi corect, până la urmă, remanierile fac parte din viaţa politică şi viaţa guvernamentală”, a spus Marcel Ciolacu, vineri.

Întrebat dacă va accepta PSD orice fel de propunere din partea premierului cu privire la remaniere, Marcel Ciolacu a răspuns astfel: Nu ştiu. Pot să mă repet, dacă nu am fost destul de clar.”

Citește și...

Chirieac spune cine este ”cel mai contestat ministru”

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, luni seară, subiectul legat de remanierile guvernamentale.

„Trebuie să privim adevărul în față - sunt ministere unde avem parte de un dezastru. Aici trebuie să luăm Ministerul Dezvoltării, păstorit de UDMR, fără legătură cu partidul. Înțeleg că primarii sunt foarte nemulțumiți cu alocarea fondurilor la Dezvoltare. La Ministerul Finanțelor, domnul Câciu intră într-o oarecare cadență acum. La Ministerul Energiei este probabil cel mai contestat ministru al acestui guvern, de departe cel mai contestat. De altfel, nu e clară schema de compensare, omul a cerut 31 de miliarde de lei la rectificare să poată achita facturile, iar ei nu i-au dat decât vreo 2 miliarde. Nu știu ce se va întâmpla peste o lună sau două, pentru că se strică vremea”, a spus Bogdan Chirieac.

„La Transporturi, avem un dezastru, pe domnul Sorin Grindeanu, care văd că e pe cale să preia conducerea partidului”, a transmis Bogdan Chirieac, la România TV.

Continuarea declarațiilor, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel