Data publicării:

Ciolacu: Este jaf național și trădare națională. Gestionare catastrofală a pandemiei

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu, președintele PSD, s-a arătat indignat de modul în care Guvernul a gestionat criza coronavirusului și susține că România ar putea rămâne fără ”perlele rămase”, acestea fiind vândute.

”Este evidență o gestionare catastrofală a pandemiei. Interesul doar pentru alegeri și procentele din sondaje au dus către acest număr de infectari, rată de 25%. Azi am vorbit cu colegii mei și nimeni nu era foarte interesat de alegeri, ci de pandemie, lumea e îngrijorată. Nu ne concentrăm pe aceste probleme, se astupă imediat problemele adevărate ale românilor.

Noi interzisesem vânzarea oricăror active românești, la fel cum au făcut și Germania, Franța, Polonia, ba mai mult Germania și cumpără eventuale falimente. Hidroelectrica, CEC-ul și Eximbank-ul, perlele rămase ale statului românesc vor fi vândute. Este jaf național și trădare națională. Nimeni nu vinde când bursele sunt la pământ, tu statul român decizi să vinzi în această perioadă. (...)

Este evident că nu s-a gestionat deschiderea școlilor, studenții nu știu nici acum cum învață, este totul dezorganizat. PSD așteaptă promulgarea legii prin care avem dreptul de programare a alegerilor. Nu PSD amână alegerile. PSD nu are majoritate în parlament. În opinia noastră este clar că pandemia nu este gestionată cum trebuie, vom vedea ce vor hotărî guvernul și președintele, când vom avea peste 3000 de cazuri”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel