Data publicării:

Cioban forțat să stea cu picioarele în ciment. Proprietarul stânei a fost reținut

Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Un eveniment de o cruzime rar întâlnită a avut loc într-o stână din județul Bacău, unde proprietarul, nemulțumit de modul în care erau îngrijite animalele, a recurs la măsuri extreme împotriva unui cioban. În urma unei anchete a poliției, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău au declarat miercuri că doi bărbați din comuna Motoșeni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Unul dintre aceștia, un localnic de 47 de ani, a fost arestat.

Potrivit cercetărilor, incidentul a avut loc în luna mai, când un bărbat de 33 de ani, cioban la stâna localnicului, a fost supus unor acte de tortură. Proprietarul stânei, nemulțumit de modul în care erau îngrijite animalele, l-a dus pe cioban într-un grajd împreună cu un alt localnic de 36 de ani. Acolo, i-au introdus picioarele în două găleți cu ciment, amenințându-l că îl vor ține acolo până când betonul se va întări.

În încercarea sa de a scăpa, ciobanul a fost lovit de proprietarul stânei. Polițiștii au desfășurat două percheziții la locuințele celor doi bărbați implicați. La domiciliul bărbatului de 36 de ani, autoritățile au descoperit pliculețe cu substanță vegetală, un dispozitiv tip grinder și plicuri cu ambalaje și foițe de tutun.

În momentul sosirii poliției, bărbatul de 47 de ani a încercat să fugă prin spatele casei, dar a fost prins rapid. Pentru faptele sale, el a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au confirmat că cercetările sunt în desfășurare și că se fac eforturi pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel