Cine va moşteni imperiul Elvis
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: Facebook, Lisa Marie Presley
sursa foto: Facebook, Lisa Marie Presley
Pe cine lasă în urmă Lisa Marie Presley?

Cu două zile o vedeam pe covorul roșu la Gala Globurile de Aur, celebrând succesul biografic al filmului Elvis, despre viața tatălui său. Astăzi a devenit amintire la doar 54 de ani, în urma unui stop cardiac. E încă un eveniment tragic dintr-un lung lanţ care pare blestemat şi fără de sfârşit. La fel de șocantă a fost şi dispariţia nepotului Regelui, Benjamin Keough, care s-a sinucis la doar 27 de ani, în anul 2020, după o lungă luptă cu depresia și abuzul de droguri.

Cui rămâne Graceland

Lisa Marie Presley lasă în urmă trei fiice îndurerate, actrița Riley Keough, de 33 de ani și gemenele Harper Vivienne și Finley, în vârstă de 14 ani, dar și o mamă devastată, mult încercata Priscilla Presley (77). Cele trei vor moșteni Graceland, proprietatea din Memphis pe care Elvis Presley a cumpărat-o în anul 1957, potrivit Daily Mail. Casa a fost deschisă turiștilor în 1982, dar a rămas și o reședință de familie, clanul Presley adunându-se acolo pentru ocazii speciale precum Ziua Recunoștinței.

Harper Vivienne și Finley, fiicele lui Presley din mariajul cu Michael Lockwood, apăreau frecvent alături de mama lor pe covorul roșu. În prezent, cele două gemene în vârstă de 14 ani locuiau cu Lisa în Calabasas, deși au locuit uneori și cu bunica lor, Priscilla, pe tot parcursul divorțului cu scandal al părinților lor. În octombrie, tatăl fetelor, Michael Lockwood, s-a recăsătorit. Un reprezentant al muzicianul a confirmat pentru presă că cele două fiice minore ale Lisei se află, acum, în îngrijirea lui.

Durere fără margini

Din păcate, Lisa Marie Presley n-a putut să treacă peste sinuciderea unicului ei fiu, Benjamin, fostul ei soț, Michael Lockwood, declarând în documentele judiciare legate de custodia fiicelor lor că se teme că Lisa va reveni din nou la dependența de droguri. Riley și Benjamin au venit pe lume în timpul primei căsătorii a mamei lor cu actorul Danny Keough. În ciuda faptului că Lisa Marie l-a părăsit în 1994 și s-a căsătorit cu Michael Jackson 20 de zile mai târziu, cei doi au rămas în relații amicale până la sfârșitul vieții Lisei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel