„Cine iubește?”, 13 februarie. Un spectacol de teatru fără inhibiții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Trupa bucureșteană de teatru independent Artonic, te invită la „Cine iubește?”, un spectacol fără inhibiții, în seara de marți, 13 februarie 2018, de la ora 20.00.

„Cine iubește” e o comedie spumoasă, nu doar pentru îndrăgostiți, ci pentru toți aceia care iubesc viața, care se bucură de momentele ce aceasta le oferă. Vei râde cu poftă și te vei putea delecta cu super băuturile de la barul El Grande Comandante, gazda evenimentului.

___                                                     

Pe scurt, El și Ea se iubesc. El și Ea se ceartă. El și Ea se inșală reciproc. Ei doi râd împreună. Doi amanți ai ei locuiesc temporar în... dulap și vânează molii, iar al treilea repară instalații... cu vaselină. Amantele Lui prezintă moda nud în patul conjugal. El și Ea se mint reciproc și își spun vorbe grele printre zâmbete și glume. El și Ea se mai iubesc? El și Ea se urăsc la fel de mult pe cât s-au iubit la început. Cât se mai pot certa? Cât se mai pot înșela? Până unde poate ajunge relația lor?

Dacă vreți să aflați care sunt căile de ieșire din minciună, veniți să râdeți cu lacrimi la spectacolul `Cine iubește?`"

___

Text: Valentin Lazăr;

Regia: Liliana Cîmpeanu;

Distribuția: Mihai Căpățână, Cristi Constantinescu, Andreea Roxana Neagu, Altan Safta Zecheria, Radu Catană/ Filip Popa.

___

Adresa: El Grande Comandante, Calea Călărașilor nr. 55.
Intrare: 25 lei.

Rezervări la: 0746 118 037/ 0728 556 043.

Link eveniment

___

Cine sunt Artonicii


Artonic este o trupă bucureșteană de teatru independent, formată dintr-o echipă de profesioniști - iubitori de artă, oameni și scenă, un nucleu plin de tonus și entuziasm.

Cu un nou nume și o nouă identitate vizuală din 2017, Artonic își are originile încă din 2004, an în care Liliana Cîmpeanu, fondator al proiectului și actual regizor a pus în scenă primul spectacol, „De veghe în lanul de secară”. Registrul abordat este unul complex, de la dramă la comedie, mesajul fiecărei montări fiind unul plin de substanță. Scenariile pieselor sunt în special contemporane, inspirate de realitatea curentă.

Spectacolele din portofoliul Artonic: „Cu capsa pusă”, „Monstrul de sub pat”, „Cine iubește?” și „Câini”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel