Cine îl va ”dezbrăca” pe Victor Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cezar-Preda
Cezar-Preda

Partidul Democrat Liberal va analiza săptămâna viitoare cele 100 de zile de guvernare ale Guvernului condus de Victor Ponta într-o conferință de presă și va pregăti un almanah al minciunilor premierului de la începutul mandatului său, întrucât ”domnul Ponta trebuie să fie dezbrăcat politic şi economic”, a declarat vineri Cezar Preda.

În opinia democrat-liberalui, ”această perdea care se numește referendum și Traian Băsescu” nu mai poate fi o scuză pentru Guvernul Ponta.

,,Duminică vom avea o conferinţă de presă pe analiza celor 100 de zi de guvernare. Domnul Ponta trebuie să fie dezbrăcat, politic şi economic, de ceea ce a realizat în 100 de zile, nu îi mai ţine de cald această perdea care se numeşte referendum şi Traian Băsescu”, a declarat într-o conferință de presă Cezar Preda.

De asemenea, acesta a mai anunțat, tot pentru săptămâna viitoare și un almanah în care vor fi semnalate ”minciunile” spuse de premierul Victor Ponta, în decursul întregii perioade de când a preluat guvernarea României.

,,PDL mai pregăteşte săptămâna viitoare almanahul minciunilor spuse de Victor Ponta, de la instalarea sa ca premier până în prezent”, a mai adăugat Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel