Cine îi ia locul Adelei Popescu, la PRO TV. Au IZBUCNIT în PLÂNS, schimbare SUPRIZĂ: Mă RETRAG!
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 ian, 14:15
Foto Facebook
Adela Popescu se retrage de la Pro TV. Cine îi va lua locul. 

Adela Popescu a făcut anunțul momentului! Prezentatoarea TV a mărturisit că este însărcinată pentru a treia oară, chiar în direct, în emisiunea "Vorbește Lumea".

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018. Iar acum… urmează să vină pe lume un nou membru al familiei.

"Vreau să fac un anunț. O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că tocmai colegii de la Pro TV. Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte", a spus Adela Popescu, în direct la PRO TV.

Cine o va înlocui pe Adela Popescu

Adela Popescu a mărturisit că va intra în concediu prenatal, de teamă să nu se infecteze cu COVID-19 și să pună sarcina în pericol.

Cea care îi va lua locul este chiar Lora, care ne va întâmpina de săptămâna viitoare, de la ora 10:30, de luni până vineri. În plus, nu este pentru prima dată când Lora îi ține locul Adelei Popescu. 

Momentul în care Adela i-a predat ștafeta Lorei a fost extrem de emoționant, iar cele două nu și-au putut stăpâni lacrimile.

"Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am", a spus Adela Popescu. 

Ce spune Lora despre noua postură

"Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!", a spus Lora. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro