Cine gestionează pandemia? Lucian Romașcanu, către Orban: ”Îmi pare rău de cuvintele dure”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Lucian Romașcanu s-a arătat indignat despre modul în care este gestionată pandemia de coronavirus în România și susține că ”mișcările Guvernului Orban ne-au adus în situația actuală”. 

Lucian Romașcanu s-a aflat în direct la România TV unde a fost întrebat cât de importantă este gestionarea pandemiei de coronavirus.

”Îmi pare rău de cuvintele dure pe care o să le spun, dar domnul Orban, venind din negura anilor 90 în politica românească, crede că încă funcționează acel dicton cu: ”nu contează că ești prost, capeți mintea după post” și poate funcționa lucrul acesta în condiții sociale normale, sau în condiții de sănătate normale, sau în condiții economice normale, dar iată că toate mișcările pe care le-a făcut Guvernul Orban în ultima perioadă ne-au adus în această situație”, a declarat Lucian Romașcanu. 

Întrebat despre site-ul Prefecturii Capitalei, care face trimitere către un alt site cu vânzare de medicamente pentru potență, Lucian Romașcanu a precizat: 

”Acesta este nivelul de competență și, sigur, declarația va fi interpretată politic, dar pe fond aceasta e realitatea. Oamenii nu au ce căuta acolo”, a mai declarat Romașcanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel