Cine este tânăra din Satu Mare găsită moartă la 4 zile de la dispariție. După tragedie, mama ei s-a sinucis - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Tragedie în Satu Mare. O tânără dată dispărută în urmă cu patru zile a fost găsită moartă, iar mama ei s-a sinucis.

O tânără dată dispărută în urmă cu patru zile a fost găsită fără suflare, în curtea unei foste fabrici, transmite Antena 3 CNN. Potrivit unor surse, tânăra în vârstă de 20 de ani este Moroz Georgiana și suferea de o depresie severă. După tragicul incident, mama tinerei nu a putut merge la înmormântare din pricina unui scandal în familie, aşa că s-a sinucis.

Polițiștii au deschis o anchetă. În cauză nu există suspiciuni de omor, iar asta pentru că pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență. Medicii legiști urmează să stabilească cauza exactă a decesului. 

Sursa foto: Facebook Timandi Viorica - Nicoleta

Mesajul mamei, înainte de a-și lua zilele

Înainte de a-și lua zilele, mama tinerei lăsat un mesaj pe Facebook în care a vorbit despre pierderea fetei ei.

"Dragul meu copil, nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă, ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui.

Te iubesc foarte mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață. Eu ți-am fost și mamă și tată. Cu mine ai ținut legătura dintre părinți tăi în ultimul an!

Îmi pare rău ca nu am să vin la mormântare din cauza tatălui tău! Dar te am aici în inimă toată viața mea, dragă mea fetiță. Somn lin spre cer puiuțul lui mama", este mesajul mamei Georgianei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel