Cine este primul finalist "Ferma" 2020. S-a vehiculat că el este și marele câștigător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fermierii au avut partea de cea mai mare surpriză. Au aflat cine este primul concurent care și-a câștigat dreptul de a merge direct în finala show-ului Ferma.

Actorul Augustin Viziru este concurentul care și-a câștigat dreptul de a merge direct în finala show-ului Ferma, scrie Pro Tv. El a fost declarat învingător în duelul de joi seară, 26 noiembrie. Augustin Viziru a fost cel mai rapid la proba de îndemânare și noroc la care au participat toți cei cinci fermieri rămași în cursa pentru premiul de 50.000 de euro. Faptul că el este primul finalist se pare că i-a enervat pe ceilalți concurenți, Andrei Stoica părând destul de supărat.

”Când am deschis cutia și am văzut Finalist 2020 am râs cu toată fața. Merit și sunt bucuros.”, a declarat Augustin Viziru.

Totodată, fermierii au mai avut parte și de o altă surpriză. Foștii concurenți au revenit în casă și vor fi alături de ei până în finală. Despre Augustin Viziru au apărut deja informații în spațiul public potrivit cărora el este câștigătorul concursului.

VEZI ȘI: Cine CÂȘTIGĂ "Ferma" 2020. SURPRIZĂ de proporții la PRO TV. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel