Data publicării:

Cine este milionarul din București găsit mort lângă mai multe grătare aprinse - Foto în articol

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol cine este milionarul din București găsit mort lângă mai multe grătare aprinse.

Un milionar cunoscut din București a fost găsit mort într-o vilă din Voluntari. Este vorba despre Virgil Chirică, partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar în zona de nord a Capitalei. 

Virgil Chirică, care era și directorul diviziei de asigurări la o companie mare de leasing, ar fi fost găsit decedat în baie cu mai multe grătare aprinse lângă el. Totodată, din primele informații, se pare că ușa casei sale ar fi fost încuiată pe dinăuntru, iar cheia se afla pe masă.

Mai mult decât atât, oamenii legii nu ar fi observat pe trupul milionarului urme de violență, ceea ce îi duce pe anchetatori cu gândul la varianta unei sinucideri.

Milionarul ar mai fi avut alte tentative de sinucidere

În plus, potrivit Antena 3 CNN, în urmă cu patru ani, Virgil Chirică ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor. Atunci el a fost salvat la timp de familie. Potrivit unor surse, milionarul ar fi fost atunci internat pentru o perioadă în spital, după care ar fi continuat să urmeze un tratament medicamentos. 

Foto: Facebook Virgil Chirică

Milionarul a murit la 46 de ani

”La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul Poliției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel