Cine este Adrian Elicopter de Luptă, viitorul polițist care astăzi face pe deontologul cu Selly și piticigratis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Adrian
Adrian
Lui Adrian Elicopter de Luptă i s-a urcat celebritatea la cap.

Adrian Elicopter de Luptă, un fel de Marian Godină într-ale umorului - student la Academia de Poliție, i-a cerut lui Selly să se dezică de unul dintre scenariștii Buzz House - Radu Alexandru, "piticigratis". Și de nu l-a certat „Budeasa” pe Selly că a lucrat cu Radu Alexandru de s-a umflat tărâța în Tik Tok. 100.000 erau astăzi pe live-ul lui Selly și încă 30.000 pe al lui Adrian Elicopter de Luptă în care cei doi se certau pe subiectul piticigratis și textul despre viol. 130.000. Cel puțin. Asta dacă vă întrebați ce mai fac românii... sunt pe Tik Tok.

Printre motive este faptul că Radu Alexandru a scris, în urmă cu vreo 15 ani, un text - ficțiune - despre viol. Un text oribil, dar tot ficțiune rămâne.

Confruntat cu aceste afirmații, Radu Alexandru a respins vehement acuzațiile, declarând că nu se regăsește în mesajele respective și sugerând că acestea ar putea fi o încercare de a distrage atenția de la alte probleme: ”Elicopter s-a certat habar nu am cu cine, probabil cu oameni din producția filmului și s-a gândit să înceapă să arunce cu *** în toată lumea. Cumva m-a găsit pe mine și s-a apucat să explice cum a reparat el filmul, cum nu avea nicio glumă, cum toate glumele au venit de la el. Fiind prins cu minciuna, a dat-o cotită cum fac toți inapții prinși cu minciuna și a zis să facă un atac la persoană, astfel că a dezgropat un text de-al meu de acum 15 ani. Dacă era real o instigare la ceva sau o problemă în textul acela, îmi ziceau oamenii atunci. Nu trebuia să vă nașteți voi să treceți prin școala generală, să faceți 15 anișori și să descoperiți voi acum literatura veche. Să crezi că textul acela de beletristică exprimă intențiile mele, e aberant. În Ion este descris un viol. Îi dăm cancel lui Rebreanu că a scris despre viol într-o carte?”, a declarat Radu Alexandru.

Foarte bine, Selly să se dezică de Radu Alexandru, dar poate se dezice și de marele Adrian Elicopter de Luptă care făcea glumițe despre două tinere care s-au sinucis. 

Cine este Adrian Elicopter de Luptă? Un viitor polițist care - vreo doi ani - a râs de tot felul de tinere/tineri pe Tik Tok. I-a făcut de tot râsul pe Internet. Îi întreba - de exemplu - „Din ce subunitate de relief faci parte?” și alte cretinități tocmai pentru a-i face de râs. Și multă vreme au circulat - și încă mai circulă - acele video-uri. Rezultatul? Umilirea și batjocura publică pot avea consecințe serioase asupra sănătății mentale a celor vizați. Tinerii sunt în special vulnerabili la astfel de comportamente, iar expunerea lor la ridiculizare publică poate duce la scăderea stimei de sine, anxietate și chiar depresie.

Promovarea unui astfel de comportament pe platforme populare ca Tik Tok poate normaliza hărțuirea și ridiculizarea altora, creând un mediu toxic în care oamenii se simt îndreptățiți să umilească pe cei diferiți sau mai slabi. Nu în ultimul rând... râsul la adresa altora poate reflecta o lipsă de empatie și maturitate emoțională.

În încheiere, vă amintim contextul cu tinerele care s-au sinucis. Textul este reluat din decembrie 2023:

Adrian Elicopter de Luptă, studentul de la Academia de Poliție, devenit „influncer” în mediul online și care a ajuns cunoscut, printre altele, pentru că a pozat niște viermi într-o farfurie, lovește din nou.

De această dată, acest viitor „om al legii” a gafat-o grav. Mai exact, a râs pe subiectul morții celor două adolescente care s-au sinucis recent.

​Două fete în vârstă de 15 ani, din județul Hunedoara, au decis să se sinucidă împreună, după ce au primit jigniri și vorbe grele din partea colegilor de clasă. Elevele s-au aruncat în gol de pe o clădire abandonată din Lupeni și, astfel, și-au pus capăt zilelor. La locul faptei, anchetatorii au găsit un pachet de țigări, dar și bilețele pe care fetele și-au scris ultimele dorințe. Acestea au cerut să fie înmormântate împreună și să se inscripționeze pe crucea lor câteva versuri din piesele artistului Oscar. 

Comentariul lui Adrian Elicopter de Luptă a fost: „Cum să te arunci de pe bloc și înainte să asculți versurile lui Oscar: Driblez ca Antetokounmpo / Ai primit a doua șansă, n-o s-o vezi pe a treia, scumpo?” Să mor eu dacă merge...”

El a făcut acest comentariu, în timp ce râdea, pe rețeaua Threads.

Comentariul său a fost viral pe rețelele sociale, cei mai mulți internauți fiind neplăcut surprinși, ca și când problema era ce melodie au ascultat înainte să moară, nu faptul că două adolescente și-au pus capăt zilelor.

Viitorul om al legii a zis că nu a înțeles contextul și de aceea a făcut acel comentariu. A cerut scuze spunând că și-a dat seama că a greșit.

Acum, dacă ne uităm la comentariul lui Adrian Elicopter de Luptă, înțelegem de ce s-au făcut atâtea bancuri despre polițiști... Desigur, nu generalizăm. Dar să nu uităm cine este Adrian Elicopter de Luptă, studentul care, aflat în anul IV, a descoperit, total din întâmplare, viermi și gândaci în mâncarea de la Academia de Poliție.

Păi să-l mai credem noi pe Adrian Elicopter de Luptă când postează imagini cu mâncarea cu gândaci? Poate nu a înțeles contextul... Poate iar ne cere scuze...

Vedeți detalii aici - https://www.dcnews.ro/adrian-elicopter-de-lupta-viermii-si-academia-de-politie-controversa-cu-oamenii-legii-dupa-o-tacere-suspecta-timp-de-patru-ani-vine-o-revelatie_938659.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel