Cine e Viorel Ringhilescu, candidatul monarhiștilor la prezidențiale 2019. LANSARE VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ringhilescu
Ringhilescu
Grupul de Acţiune pentru Monarhie şi Democraţie îşi anunţă, joi, candidatul la alegerile prezidenţiale din 2019.

Grupul de Acţiune pentru Monarhie şi Democraţie îşi anunţă, joi, candidatul la alegerile prezidenţiale din 2019. Potrivit spuselor coordonatorului grupului, obiectivul candidaturii este trecerea României de la republică parlamentară la monarhie constituţională.

"Noi vom pune un candidat la preşedinţie care va fi principalul vector de imagine care va promova această idee. Candidatura domnului Viorel Ringhilescu are un singur scop: să arate superioritatea monarhiei şi să demonstreze că republica este improprie României şi că a creat această dominare a instituţiilor. Noi punem pe listă nu un candidat, ci mai degrabă o idee. Odată ales, nu va face decât să bombardeze clasa politică şi parlamentul cu această idee. Sigur, îşi va respecta atribuţiile din Constituţie, dar din punct de vedere al promisiunilor din campanie, putem promite că noi nu venim cu program de guvernare, cum vin ceilalţi candidaţi, asta deşi preşedintele nu guvernează, decât dacă are majoritatea parlamentară în mână, ceea ce nu s-a întâmplat decât de două ori în ultimii 30 de ani, şi atunci parţial. E clar că România nu a progresat decât cu monarhie", a declarat în exclusivitate pentru DC News Cristian Sandu, coordonatorul GAMD.

Viorel Ringhilescu este pregătit să îşi depună şi mandatul de preşedinte dacă în cel mult 18 luni nu reuşeşte să ducă România spre o astfel de tranziţie, spre monarhia constituţională.

VIDEO DE LA LANSARE AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel