Cine e Mirabela, soția lui Nicușor Dan. A DECIS să se RETRAGĂ! Povestea ULUITOARE a celor doi
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mirabela și Nicușor Dan, povestea uluitoare a relației lor. 

Povestea de iubire dintre Nicușor Dan si soția sa Mirabela a început cu aproape 15 ani in urma. Prima lor întâlnire a fost la Club A, unde Nicușor a impresionat-o cu talentul lui la dans, asta aducând magie în iubirea lor.

Au fondat împreuna Asociația Salvați Bucureștiul asta unindu-i si mai mult, cunoscându-se, descoperindu-se.

Încet, încet, povestea lor de iubire a devenit una profunda si speciala. Permanent Nicușor a avut grija de soția lui, a protejat-o și a înconjurat-o cu iubire.

La rândul ei, Mirabela a simțit ca el este alesul cu acea intuiție feminină, dar si ca femeie îndrăgostită. Pentru ei doi iubirea este una cu totul deosebita,la fel si comunicarea dintre ei. Este clar ca sunt sortiți unul altuia.

Micuța Aheea este centrul universului lor 

Au reușit sa aibă o relație trainica, iar ea își sprijină cu discreție partenerul de viata, preferând sa se retragă din viata politica si sa se ocupe de familie. El este, așa cum se știe matematician, iar ea a terminat Facultatea de Geografie si a făcut un master la ASE, de publicitate si relații publice si lucrează la o companie auto.

În mai 2016, in timpul campaniei electorale pentru Primăria Capitalei, când el a candidat la funcția de primar a deveni tătic. Mirabela dăruindu-i o fetiță, Aheea care e centrul universului lor.

Micuța, având veleități artistice plăcându-i pictura, se visează făcând o cariera artistica, dar ca orice copil își poate schimba hotărârile.

Pentru Nicușor Dan soția si fiica sa sunt cele mai importante persoane care ii dau energie si îl fac cel mai fericit om. 

Cum este Nicușor Dan în viziunea soției sale

Mirabela apreciază la soțul sa responsabilitate, asumarea si ca își tine tot timpul promisiunile.

Nicușor e in viziunea sotiei sale un bărbat generos, asumat, puternic care ii oferă cu tandrețe si dăruire cele mai complexe si frumoase trăirii. Locuiesc într-un apartament  in Militari. Le place sa petreacă timpul împreuna depănând amintiri, uitându-se la filme, povestind si trăind clipe deosebite alături de fiica lor

E clar ca Mirabela vede in soțul ei acel echilibru si reprezinta iubirea de care are nevoie,se simte împlinita si se vede îmbătrânind alături de bărbatul din viata sa. Responsabiltaea lui si faptul ca își tine tot timpul promisiunile o fac sa  se simtă iubita si prețuita.

Cei doi au descoperit ca iubirea lor este una aparte



În mod sigur Nicușor se poate considera un bărbat fericit si apreciază la soția sa discretia, loillalitatea si acel sprijin care îl oferă. Mirabela Ii simte stările ,îl protejează.Este  cel mai bun prieten al sau  si in mod sigur știe ce sa ii spună ca sa ia cele mai bune decizii.

De altfel, Mirabela are încredere in soțul ei ca ia cele mai  realiste decizii. Au învățat împreuna ca iubirea, asumarea si responsabilitatea sunt lucrurile care ii definesc si fac iubirea lor sa fie aparte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel