Cine e iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul MAI. E mai MARE cu aproape NOUĂ ani. "M-a provocat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bogdan Anicescu
Bogdan Anicescu
Cine este iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul vedetă al Ministerului Afacerilor Interne. 

Bogdan Anicescu a devenit cunoscut în întreaga Românie, după apariția permanantă în informările de la Ministerul Afacerilor Interne și ale Guvernului, ca interpret mimico-gestual în contextul pandemiei de coronavirus. 

Cu toate acestea, deși ce a apărut și în vloguri pe YouTube, dar și în diverse emisiuni, puțini sunt cei care cunosc mai multe detalii legate de el și despre viața lui personală.

În afara meseriei pe care o are, Bogdan Anicescu este un bărbat împlinit pe toate planurile. La 31 de ani, are o carieră de succe și o iubită la care ține enorm și care îl încurajează la fiecare pas.

Ce spune Bogdan despre iubita lui 

”Cu toată discreția, vă pot spune că ea este persoana care m-a provocat de fiecare dată să îmi depășesc limitele, să lupt cu propriile îndoieli, să mă apropii de cea mai bună versiune a mea. Încerc mereu să îi mulțumesc prin ceea ce fac, dincolo de orice vorbă. Ne ajutăm reciproc și este adevărat că polii magnetici opuși se atrag. Ea este mai mare ca mine cu 8 ani și jumătate.

Este îndrăzneață, privește oamenii în ochi, eu în schimb interacționez mai puțin. Ea conduce mașina, eu gătesc și îmi calc cămășile. Ea vrea să ieșim în oraș, eu doar aproape de casă. Mi-a deschis totuși apetitul pentru vacanțele în Grecia!”, a declarat Bogdan Anicescu pentru unica.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel