Cine e fata care i-a BĂTUT pe Dorian Popa și Selly. Cât câștigă, de fapt, din YouTube. Sume FABULOASE
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Deși pare greu de crezut pentru mulți, o fată le-a luat fața celor mai cunoscuți vloggeri. Iată cât câștigă și ce face, de fapt. 

Fenomenul de YouTube a luat amploare și în România și o mulțime de tineri au ajuns să câștige sume colosale din vizualizări. Dacă până acum isteria era creată în jurul lui Dorian Popa sau al lui Selly, despre care se spunea că fac o mulțime de bani, trebuie menționat că există conturi în România care produc și mai mult. 

Ea e fata care le-a luat fața celor mai cunoscute vedete

Este vorba despre Izabela, o tânără din Suceava, ce a devenit fenomen mondial după ce a început să posteze diverse filmulețe pe YouTube, iar principalul subiect este acela de a face slime, jucăria iubită de copiii din întreaga lume.

Astfel, canalul Izabelei are aproape 9 milioane de abonați și generează zilnic peste 1,7 milioane de vizualizări, ceea ce  duce ca veniturile ei lunare să fie extrem de mari. 

Conform site-urilor de specialitate, Izabela încasează lunar între 15.000 și 245.000 de dolari, în funcție de țara din care privesc fanii ei. Luând în considerare aceste date, se poate spune ca suma pe care o primește lunar de la YouTube este de peste 50.000 de euro, citează playtech.ro.

Cât încasează Dorian Popa

După ce a fost criticat de fani din cauza banilor cu care se laudă în mediul online, Dorian Popa a decis să-și facă publice datele din ultima luna din contul său de YouTube.

Din imagine însă se putea observa faptul că Dorian Popa a încasat, în 28 de zile, pentru 21,8 milioane de vizualizări suma de 10.092 de dolari.

Cât încasează Selly

La rândul său, Selly este un adevărat fenomen în rândul tinerilor și face YouTube de ani de zile. Acum, clipurile postate de vlogger în fiecare lună adună aproximativ 20 de milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă că Selly câștigă în prezent cel puțin 4.000 - 4.500 de euro lunar, citează stirileprotv.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel