Cine e, de fapt, bărbatul misterios care a participat la concertul din Moscova în ziua atacului: Lucrez într-o firmă de construcții / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură X
Foto: Captură X
Unul din misterioșii „bărbați în albastru“ care au fost identificați printre civili la atacul care a avut loc vinerea trecută la un mall din Moscova spune că, de fapt, este muncitor și lucrează în construcții.

Un bărbat din mall-ul Crocus, care a fost recunoscut drept „ofițer FSB” pe rețelele de socializare și într-o analiză a publicației NEXTA, spune că lucrează ca muncitor în construcții, transmite Anton Gerashchenko într-o postare pe pagina sa de X.

Interviul cu supraviețuitorul atacului terorist a fost publicat de TASS. Potrivit acestuia, a venit să asculte concertul împreună cu fiica sa.

Recent, rețelele de socializare din Rusia au început să răspândească o teorie a conspirației conform căreia bărbatul cu pulover albastru de la mall-ul Crocus și unul dintre ofițerii care a reținut un terorist ar fi unul și aceeași persoană. 

„Nu am legătură cu FSB sau cu o altă agenție de aplicare a legii. Lucrez într-o firmă de construcții. Am fost cu fata mea la concert, la etajul 3. Faptul că-mi distribuie unii poza pe internet este evident răutăcios și nebunesc. Nici nu merită să comentez mai mult. E un nonsens.

La început au fost discuții pe hol. Apoi au fost auzite sunete, ca de artificii. Dar a devenit evident după ce oamenii au început să fugă de pe hol, iar femeile țipau. Era atac terorist, oameni cu pistoale”, a declarat bărbatul.

CITEȘTE ȘI        -       Noi informații despre bărbații misterioși care s-au aflat în sala de concert din Moscova în timpul atacului / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel