Cine e cea mai frumoasă femeie din politică. Udrea, detronată
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
udrea-scoate-capul-in-lume-dupa-sapte-zile-6568307
udrea-scoate-capul-in-lume-dupa-sapte-zile-6568307

Dacă în topurile celor mai frumoase femei din politica românească de până acum, deputata PDL Elena Udrea ocupa detașat locul întâi, acum ea a fost detronată. Mai mult, deputata se află cu zece procente în spatele celei care ocupă locul întâi. Cea mai frumoasă femeie din politică nu este nimeni alta decât soția premierul Victor Ponta, Daciana Sârbu. 

Daciana Sârbu a fost votată de 44,51% dintre cei 14.311 participanți la sondaj. Pe locul doi, la o diferență de zece procente, se află Elena Udrea, cu un procent de 34,33%, scrie opiniatimisoarei.ro.

Dacă luăm în calcul procentele de pe următoarele locuri, putem observa că lupta a fost totuși strânsă. Pe locul trei este Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei. Ea a fost votată de 5,77% dintre respondenți. Este urmată de Cătălina Ștefănescu, aleasă deputat în urma alegerilor parlamentare din 2012 la vârsta de doar 24 de ani. Ea a obținut un procentaj de 2,81%.

Locul cinci este ocupat de Roberta Anastase, care a obținut 2,86% dintre voturi, iar pe locul șase se află Alina Gorghiu, cu 1,69%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel