Cine a inventat POP IT-ul, jucăria din '74 care a creat ISTERIE printre copii abia ACUM. Magazinele sunt pline, legătura cu o MAIMUȚĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram @foxmindgames
Foto: Instagram @foxmindgames
Cine a inventat Pop It-ul, jucăria care face senzație printre copii.

Pop it este jucăria momentului printre copii, adolescenți dar și adulți și este prezentă în mai toate magazinele, inclusiv cele din România, sub toate formele, culorile, dimensiunile. 

Jucăria a creat o adevărată isterie în jurul celor mici și este virală pe TikTok. Formată dintr-un silicon moale, pop it-ul este folosit la adulți ca jucărie antistress.

Cu toții ne-am jucat de-a lungul anilor cu acele ambalaje de plastic cu bule folosite la împachetarea obiectelor fragile și spărgeam fiecare bulă.

Ei bine, Pop it-ul funcționează pe același principiu, doar că în cazul lui, biluțele nu se sparg, ci pot fi împinse pe ambele părți, scoțând un sunet de pocnitoare.

Cine a inventat pop it-ul

Jucăria colorată a fost inventată de Theo and Ora Coster, designeri de jocuri din Israel.

Cuplul a fondat Theora Design, care deține peste 190 de jucării și jocuri de societate diferite.

Ora Koster a spus că a visat primul model de Pop It, iar acest lucru se întâmpla prin anul 1974. Cu toate acestea, prima încercare de implementare a planului s-a dovedit a fi un eșec. În acele timpuri, încă nu exista cauciuc siliconic,  prin urmare, proiectul a fost amânat pentru o lungă perioadă de timp.

În urmă cu câțiva ani, fiii lui Theo și Ora au decis să scoată pe piață jucăria inventată de mama lor. Pop-it a apărut în 2014 și, cinci ani mai târziu, retailerul Target a dobândit drepturile de fabricație.

Din păcate, nici asta nu a ajutat la popularizarea pop-it-ului. Totul s-a schimbat când cineva a creat niște videoclipuri amuzante pe Tik Tok. Printre acestea a fost un filmuleț cu o maimuță, care apasă cu entuziasm pe "butoanele" dintr-o jucărie din silicon, potrivit perfecte.ro

Video-ul a primit peste 500 de milioane de vizualizări, iar foarte mulți utilizatori Tik Tok s-au grăbit să cumpere popularul joc. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FoxMind Games & Toys (@foxmindgames)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FoxMind Games & Toys (@foxmindgames)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FoxMind Games & Toys (@foxmindgames)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel