Cinci produse care te protejează împotriva răcelilor și întăresc sistemul imunitar 
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cinci produse te protejează împotriva răcelilor și întăresc sistemul imunitar. Sursa foto: freepik.com
Cinci produse te protejează împotriva răcelilor și întăresc sistemul imunitar. Sursa foto: freepik.com
Unii oameni, practic, nu se confruntă iarna cu nicio răceală, în schimb alții se îmbolnăvesc des.

Dacă sistemul imunitar  este slăbit, are nevoie de sprijin vitaminic. Pentru a te proteja în mod fiabil de răceli, ar trebui să acorzi  atenție dietei.

Iată cinci produse care te protejează împotriva răcelilor și îți întăresc sistemul imunitar 

Măceș. Este dificil să găsești un alt produs care să conțină mai multă vitamina C. Datorită acestui fapt, fructele de măceș te ajută să supraviețuiești iernii fără răceli. Este de remarcat faptul că un consum regulat al măceșului are un efect pozitiv puternic asupra organismului.

Scapă de pielea lăsată după pierderea în greutate: urmează aceste sfaturi și bucură-te de rezultat

Varză murată. Această gustare este neprețuită pentru normalizarea microflorei intestinale, așa că poate fi consumată aproape în fiecare zi. Doar o porție de varză murată te protejează de răceli.

Ceaiul de calitate. Orice băutură de bună calitate poate întări imunitatea. Iarna, mulți consumă ceai dn  coacăze negre și zmeură. Acesta este un obicei foarte bun. Cu toate acestea, experții susțin că este mai bine să folosești fructe de pădure congelate, deoarece nu au atât de mult zahăr ca dulceața.

Nouă beneficii ale măslinelor pentru sănătate: consumă-le zilnic, dacă vrei să slăbești

Produsele din lapte acru. Aceste produse au un efect valoros asupra microflorei, datorită căruia funcțiile de protecție ale corpului devin mai puternice. Prin urmare, merită să acorzi atenție acestei categorii de produse.

Miere. În timpul sezonului rece se recomandă să consumi zilnic câte o linguriță de miere. Cu toate acestea, nu trebuie să adaugi produsul în apă clocotită în speranța proprietăților vindecătoare. Nu uita că temperatura ridicată a apei distruge mierea. Prin urmare, este mai bine să mănânci miere ca produs independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel