Cinci mari confederații sindicale amenință Guvernul cu greva generală: Suntem revoltați de secretomania in privința noii legi a salarizării
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Uniunea Tesa din Sănătate: https://www.facebook.com/photo/?fbid=562067905922913&set=pb.100063591249586.-2207520000.
Sursă foto: Facebook Uniunea Tesa din Sănătate: https://www.facebook.com/photo/?fbid=562067905922913&set=pb.100063591249586.-2207520000.
Cinci mari confederații sindicale amenință Guvernul României cu greva generală, ca urmare a „secretomaniei“ privind legea salarizării.

CNSRL - Frăția , Cartel Alfa , CSN MERIDIAN, BNS, CSDR anunță că au semnat un document comun prin care amenință Executivul cu greva generală, ca urmare a „secretomaniei“ privind legea salarizării:

„Cele 5 mari confederații sindicale ( CNSRL - Frăția , Cartel Alfa , CSN MERIDIAN, BNS, CSDR ), au semnat un document comun prin care amenință Guvernul cu GREVA GENERALĂ!

Sindicaliștii sunt total revoltați de secretomania Guvernului in privința noii legi a salarizării. Termenul de redactare a legii, conform PNRR ,este 31 martie 2023!“, spun sindicaliștii.

CITEȘTE ȘI     -    Ce se întâmplă cu pensiile și salariile. Ministrul Budăi, în direct: O tâmpenie, pe românește!

Uniunea Tesa din Sănătate susține inițiativa

„Uniunea TESA susține total această inițiativă, ținând cont de atitudinea inadmisibilă a PSD, aflat și acum la putere, care a discriminat GRAV prin prezenta lege a salarizării nr 153 / 2017, timp de mai bine de 5 ani, categorii largi de lucrători, iar in sănătate au lovit barbar in personalul TESA, personalul BBC și personalul auxiliar - sanitar!

Îi avem din nou la putere la Ministerul Muncii și Ministerul Sănătății si din nou ei vor elabora o nouă lege a salarizării!

De această dată, străinii le comandă și ii controlează ! PNRR ( UE) a stabilit jalonul și modificare legii salarizării până la 31 Martie 2023 ! Alți străini ( Banca Mondială) , ne vor da lecții de “ consultanță” , pe 1, 5 milioane euro, pentru a ne învăța pe noi românii, cum trebuie făcută corect o lege a salarizării . Au fost „obligatoriu“ angajați ! O fi de bine, o fi de rău ? Dumnezeu știe! Ministrul Budăi ține totul „la secret“!

Banca Mondială se ocupă în general de consultanță în țări din lumea a treia ! Și se pare că da, noi ne comportăm ca o țară din lumea a treia, complet dominată și subordonată! Măcar de am avea ceva de câștigat din acestă „internațională“ ! Dar tăcerea si acțiunea in subteran a Guvernului nu ne miroase a bine!“, transmite Uniunea Tesa din Sănătate pe Facebook.

CITEȘTE ȘI     -    Se anunță proteste la ușa Guvernului. Revendicările Sanitas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel