Data publicării:

Cinci dintre cele mai populare produse Estee Lauder (P)

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Economie
WhatsApp
produse
produse
Cosmeticele Estee Lauder sunt produse din 1946 și au devenit un simbol al luxului și nobleței pentru milioane de femei și bărbați din întreaga lume. Brandul a fost creat în America de un cuplu căsătorit - Joseph și Estee Lauder.

Afacerea de familie a crescut rapid datorită entuziasmului și creativității cuplului. Astăzi, compania combină trei duzini de mărci, ale căror produse sunt furnizate cu succes în 130 de țări.

Top 5 produse de îngrijire de la Estee Lauder

1. Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset ConcentrateVrei să-ți îmbunătățești tenul într-o singură noapte? Atunci acest concentrat este pentru tine! Formula sa se bazează pe tehnologia Chronolux™ S.O.S, care asigură o hidratare profundă pielii și o face strălucitoare. Are de 15 ori mai mult acid hialuronic decât alte produse de acest tip. Din acest motiv, pielea este saturată cu umiditate și oxigen la toate nivelurile dermei. Acest lucru, la rândul său, duce la îmbunătățirea texturii pielii și a tenului, precum și la o reducere a vizibilității porilor. Obțineți o piele uniformă și radiantă dintr-o singură aplicare!

2. Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power CrèmeOferă strălucire și tinerețe tenului tău cu această cremă hidratantă. Are scopul de a îmbunătăți conturul feței și de a elimina ridurile fine. Crema are la bază tehnologia unică RevitaKey, care crește nivelul de elasticitate a pielii, o face mai elastică și tonifiată. Cu utilizarea zilnică, crema ajută la combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii.

3. Estée Lauder Daywear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel CrémeLuminează-ți conturul ochilor cu acest gel magnific. Formula sa liniștitoare și revitalizantă, cu extract de castravete și un complex antioxidant puternic, reduce umflarea și apariția liniilor fine, luminează cercurile întunecate și oferă protecție împotriva agresorilor de mediu.

4. Estée Lauder Perfectly Clean MultiAction Foam Cleanser and Purifying Mask Răsfățați-vă pielea cu acest demachiant unic bazat pe tehnologie patentată. Curăță în profunzime pielea și porii de impurități și oferă feței o senzație de prospețime și curățare. Gelul nu provoacă iritații și erupții cutanate, deoarece conține doar ingrediente naturale și minerale. Unicitatea produsului este, de asemenea, că poate fi folosit ca mască: aplicați gelul pe piele și lăsați timp de trei minute. Gata! Pielea feței este radiantă, uniformă și din nou sănătoasă.

5. Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Crème SPF15 for Normal/Combination Skin Crema conține o concentratie mare de Complex Tri-Peptide, care îmbunătățește sinteza de colagen. Datorită acestui lucru, se obține un efect de lifting, conturul feței devin mai clar, iar pielea în sine este umplută de umiditate. Crema conține, de asemenea, un amestec de antioxidanți care protejează derma de factorii de mediu și ajută la reducerea celor mai comune semne de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile. Potrivit pentru ten normal și mixt.

Estée Lauder este o marcă globală dedicată exclusiv frumuseții tale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel