Cinci alimente pentru micul dejun care scad colesterolul
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cinci alimente pentru micul dejun care scad colesterolul. Sursa foto: freepik.com
Cinci alimente pentru micul dejun care scad colesterolul. Sursa foto: freepik.com
Mesele de dimineață pot afecta nivelul de colesterol rău din sânge.

De obicei, atunci când nutriționiștii ne recomandă anumite produse, acestea sunt mai des legate de pierderea în greutate.

Dacă ai probleme cu nivelul colesterolului, este important să incluzi aceste alimente la micul dejun.

Fulgi de ovăz. Este important să folosești fulgi de ovăz care trebuie fierți. Făina de ovăz este bogată în fibre solubile, care scad colesterolul. Adaugă niște fructe proaspete, nuci sau scorțișoară pentru un plus de aromă.

Consumă nouă produse și vei scăpa de stres și de anxietate. Lista completă

Ouă. Acestea pot fi consumate la micul dejun și de persoanele care au colesterolul ridicat. Nu uita că poți consuma într-o zi maxim 2 ouă. De asemenea, este recomandat să consum mai des albușuri.

Iaurt grecesc. Acest iaurt are mai multe proteine ​​și mai puține grăsimi decât iaurtul obișnuit. Alege iaurturi cu conținut scăzut de grăsimi și adaugă fructe proaspete sau miere.

Mergi și slăbește: un antrenor de fitness a dezvăluit secretul luptei împotriva kilogramelor în plus

Pâine integrală. Această pâine nu va dăuna siluetei. O astfel de pâine are multe fibre. Consumă pâine prăjită cu avocado sau cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsimi.

Smoothie-uri delicioase. Pregătește smoothie-uri cu iaurt natural, deoarece sunt o modalitate excelentă de a obține o mulțime de nutrienți într-un mic dejun rapid. Fă-le cu lapte degresat sau iaurt și adaugă fructe proaspete sau congelate, spanac și semințe de chia pentru o doză de fibre și proteine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel