Cinci alimente care te fac să îmbătrâneşti mai repede. Încearcă să le eviţi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
riduri
riduri
Puţine persoane ştiu că multe dintre alimentele pe care le consumăm zi de zi ne fac să îmbătrânim mai repede. Vă prezentăm cinci dintre ele. Încercaţi să le evitaţi cât mai mult. 

Băuturile răcoritoare. Acestea determină îmbătrânirea rapidă a celulelor. 

Sarea. Reduce producția naturală de colagen a organismului. Excesul de sodiu în dietă poate provoca hipertensiune arterială, boli de inimă și accident vascular cerebral. De asemenea, poate provoca pierderi de calciu.

Prăjelile. Grăsimea din prăjeli se depozitează în piele. Pe lângă faptul că determină creșterea în greutate, prăjelile îți pot crește șansele de a suferi de boli de inimă sau accident vascular cerebral.

Citeşte şi Bea un pahar de lapte cu usturoi înainte de culcare. Trucul care face minuni


Carnea procesată. Aceasta conţine aditivi care pot afecta și colagenul pielii. Accentuează ridurile. Mai mult, carnea procesată este considerată cancerigenă.

Unt sau margarină. Ambele sunt bogate în grăsimi saturate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel