Cifre proaste pentru PNL + USR PLUS. Angi Șerban: Ați livrat nimic! Vom avea o surpriză tare neplăcută la alegeri
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban / Foto Facebook
Un sondaj publicat de Politico.eu vine cu cifre proaste pentru PNL + USR PLUS. Angi Șerban, cunoscută pentru numeroasele proteste la care a participat, are un mesaj pentru coaliția de guvernare. 

„Au văzut Partidul Naţional Liberal și USR PLUS sondajul? Presupun că da. Eu cred în sondaje, ăia care au de gând să se mintă singuri și să declare cât de false sunt sondajele care nu se aliniază preferințelor lor, n-au decât”, și-a început astfel Angi Șerban mesajul publicat marți, 17 august, pe contul de Facebook. „Bineînțeles că voi auzi iar argumentul ăla "dom'le e normal ca partidele de la conducere să piardă niște procente în sondaje, așa e de când lumea". O fi, dar dacă dormim pe noi cu gândul ăsta și ne mințim singuri că este unicul motiv pentru care sondajul arată așa, mă tem că vom avea o surpriză tare neplăcută la următoarele alegeri”, a subliniat Angi Șerban.

„De ce cred eu că s-a întâmplat asta? Păi ce vedem noi la coaliția de la guvernare? Circ și panaramă, reforme canci și multă aroganță. Anul ăsta era anul în care trebuia să vă apucați de reformele promise în campanie. Ok, pot să înțeleg că pandemia este un factor care complică lucrurile, dar cred cu tărie că se puteau face lucruri. (...) Reformele din Justiție unde sunt? Desființarea SIIJ? Alegeri în două tururi tot nu? Mai crede PNL-ul că mai câștigă voturi multe așa într-un singur tur? Da, UDMR o să se împotrivească veșnic, căci cu două tururi nu mai face pragul. Cum adică a crescut nivelul de trai? Ați fost la cumpărături să vedeți ce cumperi cu 100 de lei? Poporul român e în top la mâncat pâine, Florin Cîțu, în caz că n-a fost în stare măcar unul dintre consilierii ăia să-ți spună că pe lângă că nu iei pulsul populației peste care ești premier, mai apari și la televizor declarând arogant că tu nu mănânci pâine. Da' benzină, bagi? Ok și-aici pot să înțeleg că o parte din scumpiri se datorează situației pandemice, dar știm bine că unul dintre factorii scumpirilor este și această instabilitate pe care o tot întrețineți. Singurele lucruri în care ați investit energie au fost luptele între voi, cu partenerii de coaliție și în interiorul partidelor voastre. Goana după bulan se vede atât de urât din exterior încât sunt absolut șocată că voi nu vă vedeți! Înțeleg că la USR+ era nevoie de alegeri pt. că au fuzionat și îi obliga legea, dar pe tine peneleule ce te-a obligat? 

Lumea a ieșit la protest sătulă de 30 de ani de proastă guvernare, v-ați urcat pe eforturile lor și ați livrat nimic. N-ați învățat nimic din tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. Oamenii care au stat 3 ani și* la proteste, pe străzi, și-au dorit cu tărie o schimbare de care v-ați cam bătut joc. Oamenii ăștia și-au făcut treaba, datoria voastră era să valorificați toate eforturile lor”, a transmis Angi Șerban în același mesaj. 

VEZI ȘI: Un sondaj publicat de Politico.eu vine cu cifre proaste pentru PNL + USR PLUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel