Ciclism: Echipa Bahrain-Merida i-a reziliat contractul campionului mondial la contratimp
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Echipa ciclistă Bahrain-Merida a anunţat că i-a reziliat contractul rutierului australian Rohan Dennis, care a cucerit titlul de campion mondial la contratimp miercuri, la Yorkshire (Anglia), informează AFP.

"Echipa a pus capăt contractului domnului Dennis pe 13 septembrie. Această reziliere nu a fost făcută publică pentru a-i permite domnului Dennis să se pregătească fără probleme pentru Campionatele Mondiale", a precizat formaţia din Bahrain.

"Domnul Dennis a trimis rezilierea consiliului arbitral al UCI. În acest context, niciun alt comentariu nu va fi făcut pentru moment", a adăugat gruparea care evoluează în World Tour.

În luna iulie, ciclistul de la antipozi a abandonat Turul Franţei fără să ofere nicio explicaţie, în etapa a 12-a, înaintea contratimpului în care era unul dintre favoriţi. El nu a mai concurat apoi până la contratimpul de la Mondiale, pe care l-a câştigat cu o bicicletă diferită de cea a echipei sale de marcă.

Profesionist din 2013, fostul deţinător al recordului orei, în vârstă de 29 ani, a concurat timp de patru ani şi jumătate la echipa BMC, dispărută la finele sezonului trecut. El l-a alăturat formaţiei Bahrain la începutul lui 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel