Cicâldău (U Craiova) - Nici nu trebuie să ne gândim la starea gazonului, deja ne-am obişnuit
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu se mai gândeşte la starea gazonului înaintea partidei cu CSM Reşiţa din şaisprezecimile Cupei Românei pentru că deja s-a obişnuit cu problemele acestuia.

"Va fi un meci greu pe care trebuie să îl tratăm ca atare pentru a trece de CSM Reşiţa. Nici nu trebuie să ne gândim la cum va fi starea gazonului. Deja am început să ne obişnuim cu acest teren, contează foarte puţin acest lucru", a afimat el.

Cicâldău a afirmat că a fost senzaţional să fie căpitanul Universităţii Craiova în partida cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 9-a a Ligii I. "Banderola de căpitan pentru mine a fost un lucru în plus, a fost ceva senzaţional. Bancu este căpitanul echipei, dar acum că a lipsit, domnul Piţurcă a decis să mă pună pe mine. Iar asta m-a motivat şi m-a făcut să mă simt mai responsabil. A fost însă un meci care a trecut, acum importante sunt cele care urmează", a explicat jucătorul.

În cadrul conferinţei de presă, Alexandru Cicâldău i-a oferit un tricou cu numărul 9 lui Dan Buzărnescu, cel care va reprezenta Universitatea Craiova în competiţiile naţionale şi internaţionale de fotbal virtual FIFA 20.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, miercuri, de la ora 18:45, pe Stadionul Ion Oblemenco, formaţia CSM Reşiţa, într-o partidă contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel